Získajte výhody a zľavy.
Prihláste sa na odber noviniek!
Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA. Zistiť viac.
Informácie získané prostredníctvom Google reCAPTCHA podliehajú Pravidlám ochrany osobných údajov a Zmluvným podmienkam spoločnosti Google a používajú sa všeobecné bezpečnostné účely (nepoužívajú sa na prispôsobenú reklamu spoločnosti Google).
Novinky
Nový dizajn

Od konca januára Vám prinášame nový dizajn nášho obchodu. Dúfame že sa Vám bude páčiť a bude sá Vám u nás dobre nakupovať. Už teraz sa môžete tešiť na Valentínsku akciu.

viac
Mirabillis nájdete na GLAMI.skPricemania.sk – Porovnanie cien

Aké šperky na svadbu?

Pridané: 17.05.2019
šperky na svadbu

Svadba je bezpochyby jedinečným dňom v živote každej ženy.

Vaše svadobné šaty sú jednoznačne najdôležitejšou časťou, pokiaľ ide o váš svadobný deň, ale doplnky sú tie, ktoré dotvárajú váš celkový vzhľad.

 

V minulosti sa kládol hlavný dôraz na šaty a šperky nevesty boli iba dodatkom. Ale v súčasnosti ženy pristupujú k svojmu vzhľadu ako celku, a sústreďujú sa na to, ako šperky dokážu vyvážiť celý vzhľad.

 

Takže, čo je v súčasnosti populárne v svadobných šperkoch?

 

Možno ste si všimli, že trendy svadobného šperkov sa v priebehu času zmenili.

Jednoduchosť v šperkoch je viac na ústupe a nevesty siahajú častejšie po odvážnejších kúskoch. Keďže svadobné šaty majú tendenciu byť jednoduchšie, to umožňuje použiť viac zaujímavých šperkov.

 

V súčastnosti perly zažívajú opätovný návrat a stavajú sa jedným z hlavných trendov. Môžete ich vidieť na svadobnými náušniciach a náramkoch. Takže, ak pridáte ďalšie svadobné šperky napríklad prsteň do vášho vzhľadu, perly vytvoria bohatý a sofistikovaný vzhľad.


Ponúkame Vám krásne šperky z pravých riečnych perál ktoré sa stanú Vašou pamiatkou na najdôležitejší deň Vášho života. Nájdete ich v kombinácii so zlatom alebo striebrom.


Strieborný prsteň dekorovaný dvoma perlami Swarovski. Univerzálna veľkosť: 52 - 55 Evolution Group Zlaté 14 karátové náušnice s bielou riečnou perlou 921004.1 Evolution Group Perlový náhrdelník biely 32063.1




 

Ak budete mať na sebe šaty bez ramienok, mala by ste chcieť elegantné dlhé náušnice, ktoré pritiahnú pozornosť na krk. Veľmi populárne medzi šperkami na svadbu sú aj šperky s Swarovski krištálmi alebo zirkónmi.

 

 


Evolution Group Strieborné  svadobné náušnice visiace s krištálmi Swarovski 31167.1

Evolution Group Strieborné svadobné náušnice visiace s krištálmi Swarovski biela špirála 31168.1                    Evolution Group Strieborné náušnice na svadbu so Swarovski bielej 31128.1















 

Alebo ak budete mať prepracovaný updo účes, hodia sa vám jednoduchšie puzety.


Svadobné Strieborné náušnice so zirkónom 11128.1 Svadobné šperky, Strieborné náušnice so zirkónom kvapka 11132.1  Evolution Group Strieborné náušnice so zirkónom kvetinka 11157.1

Bez ohľadu na to, aký je váš vzhľad alebo rozpočet, máme pre Vás perfektné svadobné náušnice, ktoré určite budete milovať!

 

 

 

 

 Evolution Group Strieborné náušnice so syntetickým opál a krištály Swarovski biele okrúhle 31217.1 ako stvorené pre nevestu na svadbu Evolution Group Strieborné náušnice kôstka s krištálmi Swarovski kosoštvorec 31169.3 light sapphire, pre nevestu k svadobným šatám Evolution Group Strieborné svadobné náušnice so zirkónom 11160.1

 

 

 

 



Späť na zoznam článkov
Zatvoriť

K článku neboli pridané žiadne komentáre Hodnotiť tovar

Copyright 2018 - 2024 © Mirabillis