Získajte výhody a zľavy.
Prihláste sa na odber noviniek!
Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA. Zistiť viac.
Informácie získané prostredníctvom Google reCAPTCHA podliehajú Pravidlám ochrany osobných údajov a Zmluvným podmienkam spoločnosti Google a používajú sa všeobecné bezpečnostné účely (nepoužívajú sa na prispôsobenú reklamu spoločnosti Google).
Novinky
Nový dizajn

Od konca januára Vám prinášame nový dizajn nášho obchodu. Dúfame že sa Vám bude páčiť a bude sá Vám u nás dobre nakupovať. Už teraz sa môžete tešiť na Valentínsku akciu.

viac
Mirabillis nájdete na GLAMI.skPricemania.sk – Porovnanie cien

Trendy šperky pre jar/leto 2018

Pridané: 20.03.2018

Blíži sa jar a my potrebujeme vymeniť šatník, ale nemali by sme zostať len pri našom oblečení. Máme príležitosť doplniť našu zbierku šperkov a ozdôb o nové trendy kúsky. Pozrime sa na niekoľko novinke pre tento rok. Medzi tohtoročnými trendmi nájdeme niekoľko obľúbencov z 80s a 90s ale aj nejakú tú avantgardu.

   

 

   Pochváľte sa svojimi členkami...

 

   

     Keď sa vráti teplejšie počasie a my si znova oblečieme kratšie nohavice nezabudnime na jemnú retiazku okolo členku s milým príveskom či perličkou. Od celebrít po modelky na mólach, nosia ich všetci. Tešte sa na novú sezónu a na nové prichádzajúce štýly.



 

Streiborná retiazka na nohuStrieborná retiazka na nohu
 

 


 

 

  

Vrstvite náhrdelníky...

 

   Obojky boli trendy minulý rok, obmeňte ich za vrstvené náhrdelníky. Najprv krátku retiazku, ktorá by mala pôsobiť ako tenučký obojok, s dvomi dlhšími ako bonus. Pridajte štýlové prívesky a je to.

 

 

Vrstvený strieborný náhrdeľník

 

Mini prstene...

   Keď Vám už nebudú stačiť midi prstene siahnite po prsteňoch na malíček. Mini prstene budú vyzerať úžasne na vašom malíčku. Stanú sa najväčším trendom medzi prsteňmi.

 

 

Strieborný midi presteň

 

Náušnice...

   V roku 2017 sme zažívali návrat veľkých „oversize“ kruhových náušníc, ale teraz sa zmenia na asymetrické. Trošku to vyzerá ako by ste stratili jednu náušnicu ...a v rannom zhone si dali čo ste prvé našli. Ak Vás to chytilo tak tu máme jedni práve pre Vás.

 

 

Ocelové asymetrické náušnice

 

 

 

   Toto však nieje pre každého, ak to nieje práve Vaša šálka kávy skúste menšie.

 

Streiborné náusnice

 

 

 

   Ak to stále nije ono skúste dlhé náušnice, čím dlhšie tým lepšie, lesklé s kožušinou, mini korálikmi, kovom či kamienkami všetko sa to hodí do zmesi na ktorú sa môžete tešiť tento rok.


Späť na zoznam článkov
Zatvoriť

K článku neboli pridané žiadne komentáre Hodnotiť tovar

Odkazy

       Puncový urad baner        

       Overený obchod najnakupNajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. 

 

Kontaktné údaje

Mirabillis

  

Telefón: +421 950 854 697

Email: mirabillis.store@gmail.com


Copyright 2018 - 2024 © Mirabillis