Získajte výhody a zľavy.
Prihláste sa na odber noviniek!
Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA. Zistiť viac.
Informácie získané prostredníctvom Google reCAPTCHA podliehajú Pravidlám ochrany osobných údajov a Zmluvným podmienkam spoločnosti Google a používajú sa všeobecné bezpečnostné účely (nepoužívajú sa na prispôsobenú reklamu spoločnosti Google).
Novinky
Nový dizajn

Od konca januára Vám prinášame nový dizajn nášho obchodu. Dúfame že sa Vám bude páčiť a bude sá Vám u nás dobre nakupovať. Už teraz sa môžete tešiť na Valentínsku akciu.

viac
Mirabillis nájdete na GLAMI.skPricemania.sk – Porovnanie cien

Čím sa vyznačujú dámske kabelky od David Jones?

Pridané: 18.05.2021
|
Miriam

kabelky David Jones Paris

 

 

Elegancia, originalita a hlavne rôznorodosť sú nespornými devízami kabeliek David Jones. 

Značka kabeliek David Jones bola založená v roku 1978 v Paríži - meste módy. Nielen skúsenosti, úspechy a bohatá história ale hlavne kvalita za dostupnú cenu robia z kabeliek David Jones mimoriadne žiadané produkty. Každá kabelka je dizajnovaná z najlepších materiálov s cieľom priniesť vám veľký výber kvalitných trendových tašiek, s ktorými sa budete cítiť nádherne. 


 

Aké sú kabelky David Jones?

Okrem toho, že kabelky David Jones sú štýlové a trendy ponúkajú nielen veľký výberu modelov, ale aj veľký výber farieb. Obľúbite si eleganciu, štýl a sofistikovanosť Paríža, ktorú zo sebou prinášajú ženám do celého sveta. A aj napriek kvalitným materiálom a luxusnému prevedeniu si zachovávajú svoju cenovú dostupnosť. 

  

Modely sú vždy ponúkané vo viacerý farebných prevedeniach a to aj vo farbách, ktoré vás možno prekvapia, ale získali si naše srdcia. Napríklad nájdete tu aj kabelky v pastelových farbách, ktoré sú trendom tohto roka. Čo tak kabelka pastelovej fialovej farby, ktorá je úplne top trendy? Tým sa kabelky David Jones odlišujú od iných, svojím osobitým štýlom a hraním sa s farbami a módou.


 


Kabelky ponúkajú dostatok priestoru a dnu ukrývajú minimálne dve otvorené vrecká a zväčša aj jedno vrecko na zips. Kvalitné zipsy spoľahlivo ochránia obsah kabelky a podčiarkujú moderný dizajn. Na zipsoch svieti pekne vygravírované logo David Jones.


Detail kabelky David Jones -zips


Logo samozrejme nájdete aj na vnútornej podšívke kabeliek. Kabelky sú pevné a veľmi dobre držia svoj tvar. Na prednom panely majú kovové logo alebo metalickú potlač.


Logo kabelky David JonesLogo kabelky David Jones


David Jones obyčajne prináša na móla novú kolekciu dva krát do roka a to kolekciu na jar/leto a jeseň/zima. Vďaka kabelkám David Jones, ženy už vo viac ako 60 krajinách sveta, môžu ľahko vyjadriť svoj osobný štýl. Značka David Jones ponúka nie len crossbody kabelky, kabelky cez rameno a do ruky ale aj kvalitné a trendové peňaženky


 

Ako odlíšite originál kabelku David Jones od napodobeniny?

 

Rozlíšiť originál od napodobeniny u kabeliek nie je až také ťažké. Pri kabelkách David Jones sme sa ale stretli aj s veľmi sofistikovanými napodobeninami. Hlavné znaky originálov kabeliek ako takých sú:

  • na prednom panely majú kovové logo. Rôzne napodobeniny majú napríklad vygravírované logá niekedy naozaj skoro cez celú kabelku, ale tu neplatí, že čím väčšie logo tým originálnejšia kabelka


  • logo by sa malo nachádzať aj na zipsoch kabelky. U originálnych kabeliek sú použité viditeľne kvalitné zipsy aj na vnútornom vrecku, kde taktiež nechýba logo s malým ® 


  • vnútorná podšívka býva z kvalitnej, pevnej látky s logom


  • logo by sa malo nachádzaj aj na vnútornej strane kabelky na podšívke, buď je kovové alebo z materiálu z ktorého je kabelka (koža / ekokoža)


  • v kabelke sa musí nachádzať všitý štítok s označením starostlivosti o kabelku

Ak ešte váhate či sa rozhodnúť pre kabelku od francúzskeho dizajnéra Davida Jonesa prezrite si poklady ktoré sme pre vás vybrali my. Každá jedna sa stala našou ♥ záležitosťou.


Kabelky David Jones


Dámska kabelka David Jones Dámska kabelka David Jones

Dámska kabelka David Jones Dámska kabelka David Jones


Späť na zoznam článkov
Zatvoriť

K článku neboli pridané žiadne komentáre Hodnotiť tovar

Copyright 2018 - 2024 © Mirabillis