Získajte výhody a zľavy.
Prihláste sa na odber noviniek!
Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA. Zistiť viac.
Informácie získané prostredníctvom Google reCAPTCHA podliehajú Pravidlám ochrany osobných údajov a Zmluvným podmienkam spoločnosti Google a používajú sa všeobecné bezpečnostné účely (nepoužívajú sa na prispôsobenú reklamu spoločnosti Google).
Novinky
Nový dizajn

Od konca januára Vám prinášame nový dizajn nášho obchodu. Dúfame že sa Vám bude páčiť a bude sá Vám u nás dobre nakupovať. Už teraz sa môžete tešiť na Valentínsku akciu.

viac
Mirabillis nájdete na GLAMI.skPricemania.sk – Porovnanie cien

6 tipov na darček ku dňu matiek

Pridané: 28.04.2018
|
Miriam

Deň matiek je jeden zo sviatkov, ktorý sa oslavuje skoro na celom svete. Jeho história siaha až do 16. storočia. Tento deň sa vtedy volal Materská nedeľa a oslavoval sa na štvrtú pôstnu nedeľu pred Veľkou Nocou. Bol to voľný deň kedy sa mohli mnohé deti z chudobných rodín, pracujúce mimo domova vrátiť, a rodina strávila tento deň spolu.

Tento sviatok sa vo Veľkej Británii stále slávi počas Veľkonočného pôstu. V tento sviatočný deň sa rodina stretne a spoločne ho oslávia. V mnohých štátoch sa však tento sviatok oslavuje druhú májovú nedeľu, tak to je aj u nás.

 

deň matiek

 

Na Slovensku sa o jeho rozšírenie zaslúžila dcéra T.G. Masaryka, Alica. Komunistický režim sa však pokúsil tento sviatok nahradiť oslavami MDŽ. Po roku 1989 sme sa vrátili k pôvodnému sviatku mamičiek.

 

 Čo darovať na Deň Matiek?

 

Vzdať úctu naším mamičkám možno rôznym spôsobom:

 

1. Darujte jej ničo sladké

 

Pekná bonboniéra so skvelou čokoládou v tvare srdiečka určite poteší každú maminu. Pre tých odvážnejších je tu možnosť pripraviť pre mamičku lahodný zákusok. Takýto darček ku dňu matiek isto ocení každá mamička.

 

     Bonboniéra je vhodný darček                                           Zákusok pre mamičku

 

 

 







2. Zorganizujte rodinné stretnutie

 

Prestrite krásne stôl a postarajte sa o všetko

Čo viac poteší maminu ako keď má celú rodinu okolo seba. Nezabudnite pripraviť občerstvenie, aby si to mamička určite užila. Oslava ktorú nemusí pripravovať bude veľkou odmenou.


 

 

 

 





3. Kúpte kabelku

 

Kabeliek nikdy nieje dosť

Kabeliek nikdy nieje dosť, v duchu tohto hesla kúpou kabelky nič nepokazíte. Stačí zvážiť akú veľkosť kabelky preferuje. Niekto má rád veľké kabelky, niekto stredné či malé, aby váš darček spravil skutočne radosť treba trafiť veľkosť.

 

 

 

 

  


4. Pekný šperk 

 

šperky ku dnu matiek zlava  Ženy sa radi krášlia náušnice, náhrdelník, náramok alebo prívesok, pekný trblietavý šperk je vždy dobrý nápad. Prsteň je už ťažší oriešok treba si dať pozor aby ste vybrali tú správnu veľkosť.

 

  



5. Lístky do divadla

 

lístky do divadla





  Väčšina žien rado chodí do divadla. V dnešnej dobe mnohé divadlá ponúkajú už aj online predaj, tak môžete mať darček vybavený za chvíľku priamo z domu.     

 






6. Sviečka

 

Kúpte kvalitnú voňavú sviečku, ktorá bude zároveň aj dekoratívna. Sviečka je pekný darček, ktorý potešuje dlhú dobu a prináša harmóniu a pokoj.

 

 

Dekoratívna vonná sviečka

 

V neposlednom rade k tomuto sviatku patria kvety kúpené či natrhané na lúke radosť spravia určite.


tulipány


Späť na zoznam článkov
Zatvoriť

K článku neboli pridané žiadne komentáre Hodnotiť tovar

Copyright 2018 - 2024 © Mirabillis